Detalii produs

Performanțele produselor tesa, împreună cu o manevrare ușoară și curată

◄ tesa oferă numeroase soluţii pentru industriile de energie regenerabilă, în special pentru producătorii de panouri solare şi turbine eoliene ►


Energie solară

Odată cu creșterea interesului pentru sursele alternative de energie, crește și angajamentul asumat de tesa de a inova produse sale pentru a fi utilizate în panouri fotovoltaice, colectoare termice solare, colectoare solare sau heliostate. Fie că este vorba de protecția suprafețelor, montarea barelor de colectare sau a diferitelor cadre, fixarea celulelor sau a învelitoarelor de tip panglică, lipirea șinelor sau marcarea obiectelor de sticlă.

Energie eoliană

Există multe aplicații temporare și productive pentru benzile tesa® pe parcursul fabricării turbinelor eoliene. Performanțele produselor tesa, împreună cu o manevrare ușoară și curată, oferă o mulțime de avantaje pentru utilizator. În acest fel, se poate susține eficiența întregului proces de producție.


Protecție antialunecare
Legarea tuburilor si cablurilor
Fixarea distribuitoarelor de răşină
Lipirea pieselor la exterior
Banda simplu adezivă, având o față de protecție împotriva alunecării, crește siguranța mersului pe jos și siguranța de a lucra în interiorul și pe partea de sus a nacelei. Disponibilă în diferite culori, aceasta reprezintă o alternativă la vopsele sau metale ștanțate.
Legarea cablurilor, tuburilor şi protecţia pe termen scurt a muchiilor ascuţite reprezintă aplicaţiile tipice ale unei benzi din material textil.Acestea se conformează în jurul diferitelor forme, sunt uşor de aplicat . Dacă este nevoie de o îndepărtare fără reziduuri, tesa are soluţia potrivită pentru Dvs..
Pentru fixarea profilelor flexibile pe structurile neuniforme ale plasei de distribuţie a răşinii. Astfel se asigură distribuția mai omogenă a rășinii. Banda poate fi îndepărtată după proces, astfel încât reziduurile şi contaminările cauzate de cauciucul natural să nu afecteze construcţia lamei.
Benzile din spumă acrilică tesa® ACXplus asigură o aderență ridicată, proprietăți de disipare a tensiunii și o rezistență excelentă la intemperii.Aceasta este motivul pentru care tesa ACXplus poate fi folosit pentru lipirea diferitelor piese atat la interiorul cat și exteriorul turbinei eoliane

Folder aplicaţii si sortiment - Energie solară

Folder aplicaţii si sortiment - Energie eoliană