Detalii produs


Soluţii profesionale tesa® pentru reparaţii si renovări

◄ un ajutor pe care te poţi baza pentru nevoi neaşteptate ►


tesa SE - 75 de ani de succes

Rezultate excelente, indiferent de dimensiunea lucrării - această formulă a fost demnostrată în cazul benzilor adezive tesa timp de 75 de ani. Promisiunile mărcii şi produselor sunt evidenţiate în special de un clasic: Banda tesa Mask® a asigurat precizia marginilor vopsite şi lăcuite încă din 1936. Banda de mascare face acum parte dintr-o familie mare, care include numeroase produse inovative pentru zona industrială, comerţ, zugravi şi meşteşugari profesionişti.

tesa® - inovaţii prietenoase

Un factor important al succesului istoriei tesa de 75 de ani este reprezentat de colaborarea strânsă cu utilizatorii şi clienţii. Ideile şi succesul companiei sunt bazate pe înţelegerea cerinţelor individuale ale acestora. Chiar şi prima "Bandă de mascare tesa" din anul 1936 a fost o adevărată inovaţie. Cercetarea continuă i-a transformat în lideri mondiali în numeroase domenii. Circa 220 de cercetători şi dezoltatori sunt implicaţi astăzi în procesul de dezvoltare prin invenţii noi şi îmbunătăţirea calităţii produselor deja existente.

Soluţii viabile pentru orice aplicaţie

Benzile adezive tesa® pentru lucrări de raparaţii şi întreţinere însumează o varietate de calităţi - fiecare bandă are propriile sale merite şi avantaje. Fie că sunt benzi Textile, PE - extrudat, Duct, PE - transparent, Aluminiu sau PVC suntem onoraţi să va consiliem în a identifica şi a alege banda tesa® pentru lucrări de reparaţii optimă pentru nevoile dumneavoastră specifice.

Improvizează, dar intr-un mod profesionist!

Când trebuie să rezolvi o problemă rapid: o manevrabilitate foarte bună, foarte aderentă, posibilitatea de a face însemnări şi o îndepărtare uşoară fac din benzile tesa pentru lucrări de reparaţii un partener de care depinzi chiar şi în al doisprezecelea ceas.

Caracteristicile principale ale benzilor adezive tesa®


Alege tesa® pentru orice aplicaţie

◄ perfect pentru afacerea ta ►

Beneficiu: Calitate tesa® asigurată, combinată cu un nivel ridicat de servicii.

tesa® soluţii pentru reparaţii şi întreţinere